Pet Health Coach Purmerend 

Huisdieren advies in de breedste zin van het woord. 

Losse lessen, workshops en gedrag.

Soms wil het u en uw hond even niet lukken om een oefening goed uit te voeren of af te werken, of is er simpelweg sprake van een miscommunicatie tussen u en uw hond.

Dan kan het te adviseren zijn om een losse les te boeken zodat deze oefening weer gaat lukken.  Ook kan het gebeuren dat uw hond iets meemaakt of ervaart waardoor deze plots enorm aan de lijn gaat trekken of uit gaat vallen naar andere honden, of fietsers etc. 

Ook is het mogelijk om de oefeningen in de praktijk even opnieuw te leren zodat uw kennis hiervan up to date blijft, met de opfriscursus nemen wij in een tempo welke uw hond aankan, hij weet immers grotendeels wat er verwacht wordt, de oefeningen nog even door. 

Vaak zijn al deze problemen op te lossen middels een goede training of begeleiding van 1 tot 3 sessie's en deze kunt u bij mij boeken. 

Ook kan het zijn dat u ontzetten veel vragen heeft over uw pup, uw puberhond of het gedrag of levensfase. Dan bestaat de mogelijkheid voor een kynologisch adviesgesprek in te boeken. Sommige consulten worden door verzekeraar Figopet vergoed. 

Alle trainingen en aanpassingen vinden plaats op non correctieve basis, hetgeen  betekent dat de trainingen zonder correcties worden aangeleerd. Het gebruik van correctiemiddelen zijn dan ook niet toegestaan. 

Ik kan bij u thuis trainen, of bij ons in de buurt of zelfs op de zaak. Vaak heeft uw hond een issue met een bepaalde omgeving en dan kunnen wij kijken of en hoe wij dit het beste voor uw hond kunnen managen. 

De workshops:

  • Wandelen zonder trekken, bestaat uit 2 sessie. €75,-
  • Hier komen, bestaat uit 1 sessie €20,-
  • Uitvallende hond 2 sessies €85,-
  • Opfristraining 2 sessies €85,-
  • Kynologisch advies telefonisch €12,50,- per kwartier;
  • Kynologisch advies fysiek €25,- online in per sessie van een half uur;
  • Kynologisch advies op locatie €50 per uur,-. Buiten een straal van 10Km komt daar €0,30ct per Km bij en eventuele parkeerkosten bij. E-mailen
Bellen
Map
Instagram