Pet Health Coach Purmerend 

Huisdieren advies in de breedste zin van het woord. 

Privé Hondenuitlaat-service.

Soms komt u er even niet aan toe om zelf een wandeling met uw hond te maken. Dit kan komen door uw werk, onregelmatige diensten, of u bent ziek of geopereerd of door een andere oorzaak. 

Sommige mensen vinden het niet fijn wanneer hun hond met een honden uitlaatservice meegaat of op plekken komt waar veel andere honden zijn. Sommige honden vinden dit moeilijk, zijn zelf net geopereerd en willen even met rust gelaten worden en de aanwezigheid van veel andere honden kan dan stressvol zijn voor uw hond en dit kant mogelijke conflicten veroorzaken met de andere honden. In dat geval kan een privéwandeling een optie zijn.

Wij willen met onze opleidingen en ervaringen inspelen op de wens en behoefte van de klant. Wij zijn gediplomeerd instructeur en gedragscoach en hebben ook voor deze uitlaat service onze opleidingen gevolgd. Uw hond en u zijn hierdoor verzekerd van een professionele en veilige uitlaatservice. 

Nu zijn de honden eigen individuen en er kan altijd iets onverwachts gebeuren. Wij zullen er uiteraard alles aan doen om dit te voorkomen, maar mocht er ondanks alle voorzorgsmaatregelen tóch iets gebeuren, dan zijn wij in bezit van dieren EHBO/ reanimatie diploma en verzekerd voor eventuele schade, niet leuk om te benoemen, maar wij willen transparant en eerlijk zijn.  

Wij zijn flexibel. Wanneer u onregelmatig werkt, dan weten wij daar alles van en houden wij hier zo veel als mogelijk rekening mee. Wij denken in oplossingen, niet in problemen.  

De voordelen:
- Uw hond wordt 1:1 uitgelaten;
- Wij zijn flexibel;
- Wij zijn dieren professioneel;
- Gediplomeerd;
- In bezit van huisdieren EHBO diploma;
- Jarenlange ervaring met de service verlening naar honden van onze klanten.
- Wij doen het met plezier!!
- Wij zijn in bezit van het dierenwelzijn keurmerk.

Hoe werkt het?

U vult het aanvraagformulier in en daarin geeft u in het kort aan wat uw wensen zijn. Dit kan zijn eenmalig,  voor een korte periode na bijvoorbeeld een operatie of tijdens een ziekbed, maar ook via een strippenkaart.

Alvorens met uw hond te gaan wandelen hou ik eerst een intake en op die manier maak ik eerst kennis met uw hond. Op die manier ziet u wie ik ben, maar ik zie uw hond ook en niets is zo belangrijk om elkaar te leren kennen.  In de intake gaan we de "Do's and Dont's"  bespreken met uw hond, eventuele aandachtspunten omtrent gedrag.

De tarieven:
Een wandeling van 20 minuten €25,-
Een wandeling van 30 minuten €34,50
Strippenkaart 10x 20min €175,-
Strippenkaart 10x 30min €215,- 

Voor een 2e hond wordt €10,- per keer gerekend,

En mocht u meer informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op via whatsapp (daar gaat onze voorkeur naar uit i.v.m. het geven van workshops/ trainingen) of vul het onderstaande formulier in.


Deze tekst past u aan door erop te klikken.

E-mailen
Bellen
Map
Instagram