Pet Health Coach Purmerend 

Huisdieren advies in de breedste zin van het woord. 

Puppycursus.


De Puppycursus.

Puppycursus is van essentieel belang voor een goede band tussen de hond en zijn eigenaar. Ik probeer in deze puppycursus u inzicht te geven in wat de hond door maakt, welke fase deze zit, wat u al wel en wat u nog even niet van uw pup hoeft te verwachten. Het betreft dus niet alleen praktijk trainingen, maar ook een stuk theorie, wat eveneens van belang is. 

De puppycursus bestaat uit korte oefeningen welke voor ons mensen, qua timing en juiste uitvoering, soms al even "een dingetje" zijn, laat staan voor de pup!!

Maar toch lukt het met onze methode, welke vaak wordt toegepast, om de pup te laten doen wat wij van hem verwachten. 

En wanneer u bedenkt dat uw hond enorm zijn best doet om u, met een volstrekt andere manier van communiceren, te begrijpen en uiteindelijk relatief snel toch de oefening volbrengt, dan is dat natuurlijk enorm knap, de pup weet nauwelijks iets, maar na een paar keer oefenen doet de pup dit toch maar even!!

Uiteraard hou ik als Health Coach ook uw pup in de gaten. Zo wordt de pup gewogen voor de training zodat u kunt zien of en hoe de groeicurve van uw pup is.

Waar bestaat de puppycursus uit?
Ik wil u en uw pup een goede basis geven. U en uw pup hebben slechts één keer de mogelijkheid om dit op een juiste manier te doen.


Puppycursus is altijd leuk voor de pup en baasje, of dit nu in een groep is of privé, veelal vinden zowel pup en de eigenaar het leuk. De pup vindt het fijn om te werken en de eigenaar ziet de pup na elke les groeien. Maar ook voor de socialisatie. Het versterkt de band tussen de hond en de eigenaar en het kweekt wederzijds begrip en inzicht.

U leert te denken uit visie van uw pup. Waardoor u anders zal gaan kijken naar bepaalde zaken, hetgeen zowel pup eigenaar als pup ten goede komt, niets is mooier dan wederzijds begrip.

De cursus is gebaseerd op lering, begrip, inzicht, respect en samenwerking.

Wat leert uw pup bij onze puppycursus?

Onze puppycursus bestaat uit 7 lessen, waarvan 2 theorielessen zijn. De lessen duren ca 45 minuten. Veelal is dit langer, dit komt doordat er altijd vragen zijn over gedrag, opvoeding, voeding, vachtverzorging, dit kan van alles zijn.

De oefeningen welke aan bod komen zijn:

  1. Naam/ aandacht
  2. Zit
  3. Af / lig
  4. Sta
  5. Hier komen
  6. Spelen
  7. Groepskeuze
    Dit is een oefening welke door de cursist of groep wordt bepaalt of een oefening welke zij graag nog eens willen herhalen. 


Uiteraard ontvangen u en uw pup een certificaat na het volgen van deze puppytraining.

De prijs voor deze puppytraining kunnen in kleine groepjes worden gegeven of als privéles. In deze cursussen geef ik u de handvatten hoe u het beste met uw pup kunt oefenen.
Net als altijd geldt ook hier, "Zonder oefening, geen resultaat!!".

De prijs.
De prijs voor een (kleine) groepstraining bedraagt €150,-
De prijs voor een privé training bedraagt €250,- en deze kan bij u gedaan worden of op locatie welke wij samen bespreken. Dit kan dus bij u thuis of in een nabijgelegen park.

E-mailen
Bellen
Map
Instagram