Pet Health Coach Purmerend 

Huisdieren advies in de breedste zin van het woord. 

Uw huisdier mee op vakantie.

.

De vakantieperiode zit er alweer aan te komen en sommige honden gaan mee op vakantie, en voor andere wordt een goede opvang geregeld, al het beste voor onze dieren!

Vaccinaties.
Of uw huisdier nu met u mee gaat op vakantie of thuis blijft, vaccineren beschermt uw huisdier tegen de belangrijkste ziekten.  Wanneer u er voor kiest om uw hond naar een pension of kennel te brengen, dan is vaccineren zelfs verplicht. U kunt bij uw pension of dierenopvang vragen naar de vaccinatieregels, deze willen verschillen per pension. Veelal is de regel dat u uw huisdier 3 a 4 weken voor de opvang plaatsvindt gevaccineerd dient te hebben.

Veelal zijn de volgende vaccinaties vereist:
Voor de hond:

Voor de kat gelden veelal de volgende verplichte vaccinaties wanneer deze naar een pension of opvang gaat:

Reserveer tijdig uw pension of opvang, vraag of u een bezoek mag brengen aan het pension zodat u zelf een goede indruk kan krijgen hoe het pension werkt, hoe het met de hygiëne gesteld is, hoe de medewerkers met de dieren omgaat, zijn er genoeg rust, speel en slaapplekken en uiteraard kunt u uw vragen stellen aan de pensionhouder of de medewerkers. Ga dus zelf langs.

Schroom niet om dit te doen, u laat uw huisdier namelijk wel voor een langere periode achter bij deze opvang dus het is de normaalste zaak dat u zich er zelf van overtuigd hebt dat u een juiste beslissing maakt en met een gerust hart op vakantie kunt gaan.  Een goede pensionhouder zal u vol trots de opvangmogelijkheden laten zien en open staan voor vragen. 

Verzekering.
Maar ook tijdens onze vakantie kan het gebeuren dat onze hond zich verstapt of ziek wordt of er is een andere reden dat het noodzakelijk is om een dringend bezoek aan een dierenarts of dierenhospitaal te brengen. 

Om nu niet direct voor hoge kosten komen te staan, is een huisdierenverzekering écht aan te raden

E-mailen
Bellen
Map
Instagram