Pet Health Coach Purmerend 

Huisdieren advies in de breedste zin van het woord. 

Privé Hondenuitlaat-service.

Soms komt u er even niet aan toe om zelf een wandeling met uw hond te maken. Dit kan komen door uw werk, onregelmatige diensten, of u bent ziek of geopereerd of door een andere oorzaak. 

Als hondeneigenaar begrijp ik hoe belangrijk jouw hond voor je is en als gediplomeerde hondenuitlaat service bied ik professionele en betrouwbare uitlaatdiensten aan voor jouw trouwe viervoeter.

De Diensten:
Dagelijkse Wandelingen: Ik wandel 1 op 1 met jouw hond en zorg ervoor dat jouw hond dagelijks de beweging en aandacht krijgt die hij nodig heeft.
Individuele Wandelingen: Heeft jouw hond speciale behoeften of aandacht nodig en wandelt hij liever op rustige plekken? Dan zijn de individuele wandelingen de oplossing.

Waarom Kiezen Voor Ons?
Gediplomeerd en Ervaren: Ik ben gediplomeerd en hebben uitgebreide ervaring in het omgaan met verschillende hondenrassen en -karakters.
Veiligheid Voorop: Ik zorg ervoor dat elke wandeling veilig en plezierig is, met aandacht voor de gezondheid en het welzijn van jouw hond.
Flexibele Diensten: Ik pas mijn diensten zoveel als mogelijk is aan jouw schema en de behoeften van jouw hond aan.
Persoonlijke Aandacht: Elke hond krijgt de persoonlijke aandacht en zorg die hij verdient.
Verzekerd: Een ongeluk zit in een klein hoekje, mocht er iets gebeuren met of door uw hond, dan zijn wij daarvoor in vrijwel alle gevallen verzekerd. Contact: Wil je meer weten of afspraak maken? Neem dan contact met ons op via Whatsapp of bel met 06-58842043 of via onderstaand formulier. 
Bij de Pet Health Coach is jouw hond in goede handen! 🐾


De tarieven:
Een wandeling van 20 minuten €20,-
Een wandeling van 30 minuten €30
Strippenkaart 10x 20min €175,-
Strippenkaart 10x 30min €215- 

Voor een 2e hond wordt €10,- per keer gerekend,

En mocht u meer informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op via whatsapp (daar gaat onze voorkeur naar uit i.v.m. het geven van workshops/ trainingen) of vul het onderstaande formulier in.


Deze tekst past u aan door erop te klikken.

E-mailen
Bellen
Map
Instagram