Pet Health Coach Purmerend 

Huisdieren advies in de breedste zin van het woord. 

Speciaal voor mensen in de onregelmatige diensten.


Toen wij onze Labradoodle pup Yankee kregen, gingen wij met hem op puppycursus! Ik ben daar een voorstander van en bovendien is het een leuke manier van mensen te ontmoeten welke ook een hondje hebben en wie weet, als de honden elkaar leuk vinden, wat daar uit kan ontstaan. Niets is leuker dan een speelkameraadje.

Wat voor mij een belemmering was, was het feit dat  ik op onregelmatige tijden, vroeg, laat en nachtdiensten werkte en ik niet altijd aanwezig kon zijn bij de trainingen en er was ook geen hondenschool of Kynologenclub welke daar op inspeelde. Het was één pakket en thats it en als je er niet bij aanwezig kon zijn, dan had je pech.

Ik hou wel rekening met deze groep mensen en heb daarom, onbewust, een programma ontwikkeld waarbij zij gewoon wekelijks mee kunnen doen met de puppytraining. 

Samen passen wij een schema aan naar uw rooster en op deze wijze lukt het over het algemeen om overdag of in de avonduren samen alsnog uw pup te trainen. 

De lessen duren ca 45 minuten a 1 uur en in de puppycursus zijn er 2 theorie/ vragen lessen waarin er wordt ingegaan op alle vragen die u heeft. 

Dus Werkt u in de zorg, overheidshulpdiensten, beveiliging of heeft u een andere baan waarin u in de onregelmatigheid werkt? Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

E-mailen
Bellen
Map
Instagram