Pet Health Coach Purmerend 

Huisdieren advies in de breedste zin van het woord. 

Gezinsles.


Er komt een puppy in huis, iets wat op zich al een hele gebeurtenis is en al helemaal wanneer het de allereerste gezinshond is en buiten alle spulletjes, nodige papieren, en huisdierverzekeringen heeft u aan alles gedacht, zo ook de puppycursus.  Alleen, veelal worden deze in groepen gegeven en aan slechts 1 a 2 personen en van hen wordt ook verwacht dat zij de lessen over gaan brengen op het hele gezin. Een hond is een dier welke gebaat is bij structuur zodat deze weet wat er verwacht wordt en wat de hond kan verwachten. 

Al langer geef ik privé puppy en basistraining en met name de puppytraining voor het hele gezin valt prima in de smaak en ook de pup heeft hier baat bij. Voor de pup is het fijn dat hij weet welk signaal er wordt gegeven en vooral, wat er van hem wordt verwacht. En dit kan wel eens mis gaan wanneer er een verkeerd signaal wordt gegeven.

Voor de ene persoon is het signaal "Af" een teken dat de hond moet stoppen met blaffen, maar voor de ander is dat het signaal dat de hond moet gaan liggen. Wat doe je dan als de hond ligt te blaffen? Dat is behoorlijk verwarrend voor de hond. en frustrerend voor u. Het is wel zo handig en voor de hond prettig wanneer iedereen hetzelfde signaal geeft, zodat dit voor de hond duidelijk is.De les wordt bij u thuis, in uw huiselijke omgeving gedaan in bijzijn van uw gezin, geënt op maximaal 5 personen waarvan de leeftijdsgrens voor kinderen 18 jaar is. Nu heb ik ook les gegeven aan gezinnen waar kinderen zijn met een licht verstandelijke beperking of vorm van autisme etc. Hiervoor geldt geen leeftijdsgrens.

De lessen worden aangepast op volwassen niveau en op kinderniveau en de cursus heeft dezelfde inhoud als de reguliere privé puppycursus

Neem gerust contact op via Whatsapp of het contactformulier. 

E-mailen
Bellen
Map
Instagram