Pet Health Coach Purmerend 

Huisdieren advies in de breedste zin van het woord. 

Gemeenten, bedrijven en instellingen.

Monteurs, meteropnemers, installateurs, BOA's van de gemeente, Deurwaarders, Rijksoverheid of andere instellingen welke voor de uitoefening van hun werkzaamheden bij mensen binnenshuis aanwezig zijn, allen kunnen te maken krijgen met een hond.  En niet elke hond ervaart de aanwezigheid van een vreemd persoon als prettig of er is een andere omstandigheid zijn waardoor een hond anders reageert dan zelfs de eigenaar verwacht. 

De gevolgen kunnen behoorlijk ernstig zijn en uw medewerker zou hierdoor zo maar eens een langere tijd niet op het werk aanwezig kunnen zijn, de hondeneigenaar heeft een probleem en uiteindelijk de hond ook. 

Wij bieden daarom een korte training van een dagdeel aan waarin uw personeel leert om in een vroegtijdig stadium op de juiste manier te handelen waarop uw medewerker zichzelf op een adequate wijze kan beschermen en om zijn eigen veiligheid kan denken. 

Deze training wordt gegeven aan groepen van maximaal 10 personen en wanneer u gebruik wenst te maken van onze accommodatie, dan is de ruimte iets beperkter en kunnen er maximaal 5 personen deelnemen.

Deze training is goed betaalbaar en geschikt voor bedrijven waar de medewerkers te maken kunnen krijgen met honden welke op hun aanwezigheid kunnen reageren.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op via info@phc-purmerend.nl of bel met 06-58842043.


E-mailen
Bellen
Map
Instagram