Pet Health Coach Purmerend 

Huisdieren advies in de breedste zin van het woord. 

Voorwaarden Hondenschool & Gedragscoaching.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT
Pet Health Coach.

- Uw (dier) dient volledig te zijn ingeënt of er moet een titerbepaling uitgevoerd zijn door een dierenarts. Uw (dier) dient ook vlo en tekenvrij te zijn alvorens u mee kunt doen met de training. U dient het paspoort van uw (dier) tijdens de eerste afspraak/les/ kennismaking mee te nemen. Entingen moeten tijdig herhaald worden of het (dier) moet getiterd zijn op aanwezigheid van voldoende antistoffen. Dit zal jaarlijks worden nagekeken.
- Indien uw hond loops is of andere hormonale veranderingen heeft, vragen wij dit te melden en in overleg met de (cursus)leiding kan dan worden gekeken of de hond kan deelnemen. Dit zal samenhangen met het welzijn van de dieren.
- Indien uw hond een ziekte heeft opgelopen dan dient u dit aan ons mede te delen, zodat wij indien nodig maatregelen kunnen treffen.
- Laat de hond niet vlak voor de afspraak/les eten. Probeer ca. 2h voor aanvang van de afspraak/les de laatste maaltijd te geven. Dit is in het belang van de gezondheid van uw hond.
- De hond dient voor aanvang van de afspraak/les uitgelaten te zijn. Ontlasting wordt zelf opgeruimd.
- Er worden geen aversieve hulpmiddelen/methoden gebruikt die pijn en schrik op de hond toedienen. Indien dit toch zou worden vastgesteld, bieden wij een diervriendelijk alternatief aan. Indien toch verder gebruik wordt gemaakt van deze eerste aversieve hulpmiddelen/methoden, dan hebben wij het recht u en uw hond verder van onze terreinen en trainingen te weigeren. Er is dan geen recht op compensatie.
- Heb ten allen tijde plezier en heb respect voor elkaar en het materiaal.
- Het welzijn van mens en dier staat ten allen tijde voorop.
- Wij vragen u op tijd aanwezig te zijn. Indien beter voor uw hond, kunt u uw hond in de auto/bench laten tot de afspraak/les begint.
- Rondom de terreinen vragen wij om zoveel mogelijk rust. Dit wilt zeggen dat iedereen welkom is, maar dat er geen lawaai of teveel beweging is.
- Kinderen of mensen die u meebrengt zijn welkom. U dient er dan wel zelf voor te zorgen dat deze mensen zich aan het reglement houden.
- Alle honden dienen aangelijnd te zijn zowel buiten als op het terrein. Zij mogen alleen los van de lijn op aanwijzing van het personeel.
- Uw hond heeft bij voorkeur een goed passend y-tuig om of een niet slippende halsband om met daaraan een lijn van ca. 1,50m tot 2,50m. Andere lijnen zijn verboden tenzij in overleg met de cursusleiding.
- Naar de training vragen wij steeds het volgende mee te brengen: voldoende beloningen (hap-slip-weg stukjes), een speeltje voor de hond dat geen geluid maakt, poepzakjes en eventueel een kleedje voor de hond om op te liggen.
Zelf zorgt u dat u kledij aan hebt waarin u gemakkelijk kunt bewegen zonder uw hond te hinderen en aangepast aan het weer. Uw schoenen dienen gemakkelijke, gesloten schoenen te zijn tevens aangepast aan het weer.
- Telefoneren, roken, alcohol gebruik of het gebruik van verdovende middelen zijn verboden tijdens de afspraak/ les.
- Bent u verhinderd laat dit dan tijdig weten.

E-mailen
Bellen
Map
Instagram