Pet Health Coach Purmerend 

Huisdieren advies in de breedste zin van het woord. 

Training & Advies

Als honden liefhebbers zien wij graag dat onze hond zich op een nette manier gedraagt wanneer deze met u mee is. Dit kan zijn tijdens het wandelen, in restaurants, sommige winkels of plaatsen waar wij dit van onze hond verlangen. 

Dit moet de hond leren, want wanneer een hond iets niets van weet, dan zal deze ook helemaal niet begrijpen wat wij van de hond verachten. En een hond leert altijd! Op elke leeftijd is een hond iets te leren. De leerweg stopt niet na de basiscursus, de hond leert dus het gehele leven. 

Als Kynologisch instructeur kan ik u samen met uw pup of volwassen hond in deze leerweg begeleiden. 

Maar met trainingen en cursussen alleen bent u er niet. U zult zelf ook de hond moeten prikkelen met diverse oefeningen. Dit is in het belang van zowel u, als uw omgeving, maar ook voor de hond. 

Bij oefeningen of trainingen train ik niet uw hond, maar ik leer de houder van de hond hoe hij of zij de oefeningen over brengt op de hond of pup. Uw hond is er dus niet bij een uurtje per week bij de hondenschool. Daar komt wat meer bij kijken. 

De trainingen en instructie methoden bestaan uit het gebruik van positieve technieken. Opvoeden en oefenen waarbij correcties worden gebruikt komen dan ook niet voor.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
E-mailen
Bellen
Map
Instagram